top of page

Φτάνοντας στο τέλος

10 χρόνια πέρασαν από την λειτουργία του καφέ - παιδότοπου VollCafe VollHaus. 10 όμορφα χρόνια, παρέα με μικρούς και μεγάλους φίλους. 10 χρόνια, με πολύ κέφι και παιχνίδι. Τι να πρωτοθυμηθούμε;


Σε αυτά τα 10 χρόνια είχαμε και εκλεκτούς καλεσμένους, που έκαναν πολλά παιδιά να χαρούν, να χαμογελάσουν, να παίξουν, να χορέψουν και στο τέλος να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ο Bob ο Σφουγγαράκης, ο Gufi, ο Mickey Mouse, η Mini, η πριγκίπισσα Σοφία, η Έλσα και η Άννα, ο Αη Βασίλης.


Σε αυτά τα 10 χρόνια όλα ήταν μαγικά. Παιδιά κάθε ηλικίας, μας επισκέφτηκαν και γίναμε όλοι ένα. Κι όλοι φεύγανε με ένα χαμόγελο και ένα "τα λέμε την επόμενη φορά" δίνοντας απλά ραντεβού για το επόμενο Σάββατο.


Σε αυτά τα 10 χρόνια, μέσω της Nova και του OteSport, δώσαμε την ευκαιρία σε μεγάλους φίλους, να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, όσο τα μικρά τους παιδιά, έπαιζαν ξέγνοιαστα στον παιδότοπο.


Σε αυτά τα 10 χρόνια, κάναμε κι εμείς με τη σειρά μας, πολλά παιδιά να χαμογελάσουν. Για δύο χρόνια, οι πόρτες μας ήταν ανοιχτές και με μείωση 50% σε όλα τα είδη μας (χυμούς, ποτά και σνακ) στα Παιδικά Χωριά SOS Θράκης και στους συνοδούς τους. Και μέσα σε όλα αυτά δωρεάν τραμπολίνο, μεγάλη αγάπη όλων των παιδιών.


Σε αυτά τα 10 χρόνια, είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε επί 3 συναπτά έτη, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό, Μαγικό Αυλό, όπου και πραγματοποίησε τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του καθώς και τους Αποκριάτικους Χορούς.


Σε αυτά τα 10 χρόνια, είδαμε και πολλές παιδικές ταινίες, την ώρα που προβάλλονταν στον κινηματογράφο της πόλης. Minion, Angry Birds, Batman Lego Movie, Emoji, Πελαργοί, Τραγούδα, FROZEN, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε και άλλες πολλές.


Σε αυτά τα 10 χρόνια, και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2017, είχαμε υποσχεθεί πολλές εκπλήξεις με νέα παιχνίδια για τους μικρούς φίλους καθώς και την πολυαναμενόμενη ανακαίνιση. Μια ανακαίνιση που δυστυχώς δε θα έρθει ποτέ... Λόγω διάφορων συγκυριών, για κάτι που δεν ήταν στο χέρι μας, μετά από 10 χρόνια, αυτός ο όμορφος κύκλος δυστυχώς, κλείνει και λυπούμαστε βαθύτατα για αυτήν την εξέλιξη.




Eυχαριστούμε όλους όσους αυτά τα 10 χρόνια βρέθηκαν κοντά μας, μικρούς και μεγάλους.

Με εκτίμηση,

Το προσωπικό του Voll Cafe - VollHaus


RSS Feed
RSS Feed
Archive
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon
VollHaus
bottom of page